Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pemberitahuan Pengadaan: Layanan Pangan

November 13 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Panganan
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

PRINSI MATERI INGGRIS UNTUK, PEMBELIAN PERKHIDMATAN PENDIDIKAN Perolehan layanan kudu ditrapake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 510149
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Stasiun Jalan 1 58030 SIVAS CENTER / SIVAS
c) Telepon lan nomor fax: 3462217000 - 3462237677
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: PEMBUKSANA PRODUKISAN MAKANAN, SERVISI PERHATIAN MENGENAI BAHAN KELUAR
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
100.000 Urutan produksi meja kanggo makan siang. Purchase of food production and delivery service kalebu materi.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / panggonan layang: TCDD 4.Bölge Sivas Labor Assembly Centre
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2021
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 13.11.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat saka komisi tender (alamat sing bakal mbukak e-naw): TCDD Sivas 4.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 13
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar