Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Sewa Mobil
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

PEMBUKSAN PERKHIDMATAN RENTAL PENDIDIKAN VIVI Pengadaan layanan kudu dijupuk kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 538724
1 Administrasi
a) Alamat: Stasiun Jalan 1 58030 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462217000 - 3462237677
c) Alamat e-mail: 4bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Nyewakake kendharaan 14 karo pembalap suwene 3
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD 4.Rintangan Sivas, Sarkisla, Divrigi, Erzincan, Erzurum, Hasankale, Kars, Sarikamis, Kayseri,
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.03.2020

3- Tender
a) Panggonan: Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı İstasyon Caddesi No: 1 -SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 18.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 18
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar