Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

04/12/2019 @ 10:00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Sewa Mobil
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 2. LAYANAN PURCHASING REGIONAL DIRECTORATE

TRANSPORTASI KURSUS PUSAT LATIHAN ANTARA TCDD ANTARA TANGGAP TANGGAP TANGGAP TANGGOLAK DANAJENAN AKTIVITI PELABURAN INGGRIS UNTUK 12 BULAN (Minimal 2 BUS lan 900 TIME) PROSES JURUAN PROSESEN Keuntungan diperoleh miturut Hukum 4734. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 588360
1 Administrasi
a) Alamat: Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA on Anadolu Boulevard
b) Telpon lan nomor fax: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat e-mail: 2.bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
TRANSPORTASI KURSUS LATIHAN PUSAT LATIHAN ANTARA TCDD ANTARA TEMPOH AKSOMENODASI KOMUNITAS lan BEHİÇBEY BY 12 MONTHLY MONTHLY (Minimal 2 BUS AND 900 TIME) PROSESURAN SERVIS
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: PUSAT PENDIDIKAN ANKARA TCDD
c) Wektu: 12 (rolas) sasi sawise wiwitan karya

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 2. REGISTRATION DIRECTORATE OF GOODS AND SERVICES PURCHASE PURCHASE PURCHASE HALL BEHİÇBEY YENİMAHALLE / ANKARA
b) Tanggal lan wektu: 04.12.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
04 / 12 / 2019
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Behiçbey Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway