Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

April 13 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

layanan rental mobil bakal ditampa

Layanan Sewa Mobil
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Pengadaan layanan sewa pajakan 333 kendaraan kanggo Direktorat Jenderal TCDD lan Organisasi Provinsi bebarengan karo 207 Pemandu sajrone 31 wulan (Kajaba Bahan bakar) bakal diwenehake kanthi nggunakake tender terbuka sesuai karo artikel 4734 UU Perolehan Umum nomer 19, lan nawakake bakal ditampa kanthi elektronik liwat EKAP. . Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 143193
1 Administrasi
a) Sandi: UMUM DIREKTORATE DIRECTORATE GENERAL OF OPERATING RAILWAY STATE (TCDD)
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom No: 3 06050 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telepon lan nomor fax: 3125204771 - 3125206211
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Sewa 333 Kendaraan kanggo Direktorat Jenderal TCDD Enterprise lan Organisasi Provinsi kanthi 207 Pembalap suwene 31 wulan (Kajaba Bahan Bakar)
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Sewa 333 Kendaraan kanggo Direktorat Jenderal TCDD lan Otoritas Lokal bebarengan karo 207 Pengemil suwene 31 wulan (Kajaba Bahan Bakar)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan sing arep / dikirim: Pusat Wilayah lan Direktorat Pelabuhan lan Ferry, pusat kerja ing Direktorat Pabrik.
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.06.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2022
d) Tanggal wiwitan: 01.06.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 13.04.2020 - 10: 00
b) Ruang rapat saka komisi tender (alamat kanggo e-bids sing bakal dibuka): Direktorat Jenderal TCDD Direktorat Jenderal Purchasing and Stock Control Department Meeting Room 3. Lantai 4052 Kamar

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 13
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway