Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Staff
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY DIREKTORASI EKSTERNAL NEGARA (TCDD) YHT REGIONAL DIRECTORATE

Direktorat Umum Kantor Wilayah Raya (Seksi 6) 61-01012020 antarane karyawan 31122020 lan 12-4734 bulanan umum lan layanan pengadaan layanan pembakaran pemanasan kudu dipersetujui miturut Artikel 19 UU Perolehan Umum. Iku bakal dijupuk liwat EKAP. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 506665
1 Administrasi
a) Jeneng: JAMINAN NEGERI NEGERI NEGERI TURKISH (TCDD) DIRECTORATE YHT NEGARA
b) Alamat: Direktorat Daerah YHT, Distrik Eti, Boulevard Celal Bayar No: 78, ATG AVM 1. Lantai ÇANKAYA / ANKARA
c) Telepon lan nomor fax: 03125206349 - 3123090575
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Tlatah Direktorat Kabupaten YHT (Seksi 6) 61 lan 01012020-31122020 ing antarane tanggal 12 wulan reresik umum lan karya pembakaran pemanasan
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Direktur Daerah YHT 61 Pembersihan umum lan pembakaran pemanasan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Tempat pangiriman: Papan kerja Direktorat Daerah YHT (Seksi 6) Stasiun Kereta Api YHT Eryaman, Stasiun Kereta Api YHT Eskişehir, Stasiun Kereta Api YHT Bilecik, Stasiun Sepur YHT Bozüyük, Gedhung Kontrol Lintas lan YHT Polatlı Direktorat Stasiun Kereta Api YHT Konya Bangunan Layanan lan Lingkungan lan wadhah pembatu ruangan lan pemanasan
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 15.11.2019 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-tenders bakal dibukak): Dewan Mesyuarat Direktorat Wilayah YHT, Eti Mahallesi Celal Bayar Boulevard No: 78, ATG AVM 2. Gedung Lantai, Cankaya / Ankara

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 15
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Daerah TCDD YHT
Ankara Stasiun Dhuwur Ankara Eti Mahallesi Celal Bayar Bulvari No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar