Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Staff
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 7. REGIONAL DIRECTORATE PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

7 Direktorat Wilayah Pembersihan lan disinfeksi lingkungan internal lan eksternal bangunan layanan Afyonkarahisar lan layanan reresik lan resepsi asrama personel Afyonkarahisar kudu ditrapake sesuai karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 511800
1 Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Ora: 2 / 1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 2722137621 - 2722141943
c) Alamat e-mail: 7bolgesinalinalavkokontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Isine subjek tender kasebut yaiku kanggo nindakake pekerja 01.01.2020 + 31.12.2020 saben wulan antarane tanggal 1-6 kanggo wektu 5.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD Afyonkarahisar Aliçetinkaya Stasiun gedung lan bangunan asrama
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 14.11.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 14
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar