Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Tender Pengumuman: Layanan Staff

April 9 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

toko feri van van golu

Layanan Staff
REPUBLIK OF TURKEY GENERAL DIRECTORATE OF STATE MANAGEMENT NEGARA (TCDD) VANGÖLÜ FERİBOT ADMINISTRASI USAHA

TCDD VANGÖLÜ Ferry OFFICE DUE WORKSHOP PRIME nganti operate 11 MAINTENANCE lan 4 SANTRALC TOTAL 15 unsur 01052020-31122022 antarane 32 months (telung puluh Monthly) Lowongan layanan tuku layanan tuku 4734 Procurement Public Law bakal dianugerahi dening prosedur mbukak, miturut Pasal 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 126945
1 Administrasi
a) Alamat: KALE MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 TATVAN / BITLIS
b) Telpon lan nomor fax: 4348278040 - 4348278043
c) Alamat e-mail: feribot1313@gmail.com
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
11 BULAN (BULAN KABUPATEN) PERKHIDMATAN DIRI KANGGO TANGGAL 4 TANGGUNGAN PANGGILAN DAN 15 PERSI CENTRAL 01.05.2020 KANGGURU UNTUK KARYA TCDD VANGÖLÜ DENGAN KOMPUTER
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TCDD VANGÖLÜ FERİBOT DIRECTORATE
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.05.2020, tanggal completion work 31.12.2022

3- Tender
a) Lokasi: TCDD VANGÖLÜ FERİBOT MÜDÜRLÜĞÜ KETEMU MESIN KALE MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 - TATVAN / BİTLİS
b) Tanggal lan wektu: 09.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 9
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway