Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Sertifikasi Pemandu Metrobus lan Pengemudi Bus Ubat Umum

April 9 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

metrobus iklan lan transportasi bis kutha

Sertifikasi Pemandu Metrobus lan Pengemudi Bus Angkutan Masyarakat
IETT GENERAL DIRECTORATE

Pemasok Metrobus lan Perolehan Sertifikat Bus driver transportasi ing kutha bakal diwenehake kanthi mbukak tender miturut artikel 4734 UU Pelan Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 127098
1 Administrasi
a) Alamat: Şahkulu Mah. Erkan-i Harp Sok. Ora: 2 Tunnel 34420 BEYOĞLU / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2123722222 - 2122521017
c) Alamat e-mail: cevdet.akarsu@iett.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Layanan minangka sertifikasi saka total 1184 pembalap, kalebu 2416 driver metrobus lan 3600 pembalap bis transportasi umum, miturut kualifikasi nasional sing relevan.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan tumindak: Papan kerja sing kalebu Direktorat Umum Operasi IETT
c) Wektu: 12 (rolas) sasi sawise wiwitan karya

3- Tender
a) Panggonan: IETT Departemen Purchate Direktorat Jenderal, Kamar Komisi lantai 4 Şahkulu Mah. Erkan-i Harp Sok. Ora: 2 Metrohan Tunnel 34420 Beyoğlu / İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 09.04.2020 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 9
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:

organizer

Izmir Metropolitan Municipality
telpon:
0232 293 1200
E-mail:
him@izmir.bel.t punika
situs web:
https://www.izmir.bel.tr

ajang

Istanbul Metropolitan Municipality
Istanbul Metropolitan Kemalpasa Mh. 15 Temmuz Martyrs Cd. Ora: 5 34134 Fatih / IST
Istanbul, Istanbul 34134 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 (212) 455 1300
situs web:
www.ibb.istanbul

Panelusuran News Railway