Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Panataan saka macem-macem dalan ing Area Maneuvering (TÜVASAŞ)

November 27 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
TÜVASAŞ

Penyelenggara Manéka Jalan-jalan ing Wilayah Maneuvering
TURKISH titian INDUSTRY TÜVASAŞ / PURCHASING Departemen

ARRANGEMENT LAMPIRAN MISI ING KAJANA KANGGO Karya pambangunan bakal digayuh kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU PELUASAN Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 562426
1 Administrasi
a) Alamat: MİTHATPAŞA MAH. MİLLİ EGEMENLIK CAD. NO: 131 54100 ADAPAZARI / SAKARYA
b) Telpon lan nomor fax: 2642751660 - 2642751679
c) Alamat e-mail: satinalma@tuvasas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
1 PCS - PENGANGGUTAN KABEHNA KANGGO ING KAWASAN MANUSIA
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TÜVASAŞ / ADAPAZARI
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 90 (sangang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Place: Turki Wagon Industries Inc. / ADAPAZARI / SAKARYA
b) Tanggal lan wektu: 27.11.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 27
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TÜVASAŞ
telpon:
0264 275 16 60
E-mail:
info@tuvasas.gov.tr
situs web:
https://tuvasas.gov.tr

ajang

Turkey Wagon Industry Co. - TÜVASAŞ
Alamat: Milli Egemenlik Caddesi No: 131 54100 Adapazari / SAKARYA
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 264 275 16 60
situs web:
https://tuvasas.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar