Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Persiapan Railway II lan Feri Railway III kanggo Operasi

November 13 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Manajemen Port TCDD Haydarpasa
Persiapan Railway II lan Railway III Feri kanggo Operasi
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik bisnis;
a) Jeneng: Manajemen Port TCDD Haydarpaşa
b) Alamat: Selimiye Harem İskele Mahallesi Burhan Felek Cad. Ora: 1 Harem / Uskudar / Istanbul / Turkey
c) Nomer telpon: 0216 348 8020 - 4707 - 4487
d) Nomer fax: 0216 345 1705
e) alamat e-mail:
f) Jeneng lan jeneng kulawarga saka personel: Ali ZENGİN - Kepala Pelayanan Pelabuhan
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: Persiapan Railway II lan Feri Railway III kanggo Operasi
b) Nomer pendaftaran JCC: 2019 / 541619
c) Kuantitas lan jinis: Ferry Kuantitas 2
d) Panggonan Kiriman: Bakal dikirim menyang Direktorat Manajemen Port Haydarpaşa.
e) Informasi liyane:

Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) Prosedur tender: Bukak prosedur tender.
b) Alamat tender: Direktorat Operasi Pelabuhan TCDD Haydarpaşa
c) Tanggal tender: 13 / 11 / 2019
d) Tender wektu: 14: 00
e) Papan rapat komisi TenderD: Dewan Rapat Manajemen Port TCDD Haydarpaşa Haydarpaşa Komisi Manajemen Direktorat Pelabuhan Kanggo Barang lan Layanan

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 13
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar