Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Konstruksi Fasilitas Listrik Hanlı Çetinkaya

November 26 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Hanlı Çetinkaya Dianggo fasilitas instalasi listrik
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Konstruksi fasilitas Konstruksi Elektronik Hanlı-Çetinkaya bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 502870

1 Administrasi
a) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06340 Hacı Bayram Mah. ALTINDAĞ / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3123090515 / 4161 - 3123115305
c) Alamat e-mail: satinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Kira-kira 130 km konstruksi listrik jalur jalur konvensional linear.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Hanlı-Çetinkaya
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 400 (patang atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Place: TCDD Umum Direktorat Konferensi Hall (1 Floor) Hippodrome Caddesi No:. 3 06330 Gar-Çankaya / Ankara
b) Tanggal lan wektu: 26.11.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Iklan Tender sing diterbitake ing situs iki mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti dokumen asli.

rinci

History:
November 26
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar