Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Pengadaan: Layanan Perlindhungan lan Keamanan Bakal Entuk

02/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Perlindhungan lan Keamanan Bakal Diarani
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY STATE GENERAL DIRECTORATE (TCDD) SIVAS BETON TRAVERS FACTORY DIRECTORATE

2020 YEAR Proteksi lan PROSURASI KESIMPULAN Pengadaan layanan kudu ditindakake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 542979
1 Administrasi
a) Alamat: Ankara Boulevard NO: 31 58190 DANISMENTGAZI SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462270316 - 3462270787
c) Alamat e-mail: svsbtf@hotmail.com
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
9 Perlindungan lan Keamanan Layanan Saben wulan karo Personel 12
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD SİVAS CONCRETE TRAVERS FACTORY DIRECTORATE
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Papan: Ankara Yolu Ora 31 SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 02.12.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
02 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas 58000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway