Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Pengadaan: Pangopènan Garis Konvensional

05/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Pangopènan Garis Konvensional
Direktorat Jenderal Pelatihan Negara (TCDD)

Pangopènan Garis Konvensional Perbadanan kita kanggo periode 1 (A1, A2 Affairs Affairs) pengadaan layanan bakal diwenehake selaras karo 4734 Artikel 19 UU Perolehan Umum no. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 532347
1 Administrasi
a) Jeneng: JAMINAN UMUM KANGGO NEGARA (TCDD)
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom No: 3 06330 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Nomer telpon lan fax: 312 520 43 71 / 312 520 43 11 312 311 53 05
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Pangopènan Garis Konvensional Company kita kanggo taun 1 (A1, A2 Group Work)
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pangopènan taun 1 Garis Konvensional Corporation kita. (A1, Jobs Group A2)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman / pangiriman: Garis Konvensional TCDD.
d) Tanggal / tanggal pengiriman: 12 (rolas) sasi saka tanggal wiwitan karya
d) Tanggal wiwitan karya: Ing dina 15 diwiwiti saka tanggal tandha kontrak.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 05.12.2019 - 14: 30
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-tenders bakal dibukak): Direktorat Juru Tuku Umum lan Stok Juru Tanduran Dagang TCDD. Lantai (Kamar 3)

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

1. Bagean (KAWASAN GRATIS A1)
Rank Id statement unit jumlah
1 A1.1 THFL MACHINE meter 700.000
2 KABUPATEN A1.2 BALLAST meter 900.000
3 A1.3 STABILIZER meter 700.000
4 AISNISX SCISSORS FITTING MACHINE metretül 12.500
2. Bagean (KAWASAN GRATIS A2)
Rank Id statement unit jumlah
1 A2.1 THFL MACHINE meter 700.000
2 KABUPATEN A2.2 BALLAST meter 900.000
3 A2.3 STABILIZER meter 700.000
4 GRATIS GRATIS A2.4 meter 175.000

rinci

History:
05 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway