Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Perolehan Alat-alat Lampu Stasiun kanggo Garis Metro Ankara

16/12/2019 @ 15:00 - 16: 00

TL1
EGO

Pengadaan Peralatan Lampu Stasion kanggo Galur Metro Ankara
EGO GENERAL DIRECTORATE SYSTEMS DEPARTMENT

Perolehan Bahan Lampu OMC lan Stasion kanggo Gunakake ing M1, M2, M3, M4 lan M4734 Garis Tanduran Ankara Metro Pengadaan barang kanggo ngayahi karya kudu ditindakake sesuai karo 19 Artikel XNUMX saka UU Pengadaan Awam Nomer XNUMX lan tenders bakal dikirim liwat EKAP ing elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 568843
1 Administrasi
a) Jeneng: DIRECTORATE GENERAL OF DEPARTMENT OF EGO RAIL SYSTEMS
b) Alamat: Kantor Polisi Hipodrom Jalan Blok A No: 5 06330. YENİMAHALLE / Ankara
c) Telepon lan nomor fax: 3125071087 - 3125071330
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Pengadaan barang
a) Jeneng: Tanduran Ankara Metro M1, M2, M3 lan M4 Garis sing bisa digunakake ing OMC lan Stasion Equipment Equipment Light
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Penyediaan Bahan OMC lan Stasion Station kanggo panggunaan ing M4, M1, M2 lan M3 Garis 4, Seksi Ankara Metro Plant.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan layang: Ankara Subway Mehmet Akif ERSOY Mahallesi 296 Street Ora: 9 Macunköy - Yenimahalle / ANKARA
d) Tanggal / Tanggal Pangiriman: Sawise mlebu kontrak, 1 bakal diwiwiti sajrone siji (1) dina tanggalan lan Kontraktor bisa ngirim kiriman sebagian sawise mlebu kontrak. Nanging, miturut dokumen tender, kabeh barang bakal dikirim menyang Kontraktor Entitas ing 30 (telung puluh) dina tanggalan wiwit tanggal wiwitan.
d) Tanggal kerja wiwit: Dina sawise mlebu kontrak.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 16.12.2019 - 15: 00
b) Panggonan rapat komisi tender (alamat alamat e-tenders bakal dibuka): Dirjen Direktorat Jenderal Balai Pertemuan Dewan Administrasi Departemen EGO Emniyet Mah. Hippodrome Cad. Ora: 5 Lantai Blok: 4 Yenimahalle / ANKARA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
16 / 12 / 2019
jam:
15: 00 - 16: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

Aku
telpon:
0 312 507 10 00
E-mail:
bilgi@ego.gov.tr
situs web:
https://www.ego.gov.tr

ajang

Direktorat Jenderal EGO
Keamanan Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0 312 507 10 00
situs web:
https://www.ego.gov.tr

Panelusuran News Railway