Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

November 19 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD 6. Direktorat Daerah
Bahan bakar bakal dituku
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Perolehan diesel (Euro Diesel) Pengadaan barang kudu dijupuk kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pelan Pengadaan Umum. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 532757
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Karya Negara (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Pengadaan barang
a) Judul: Tuku Diesel (Euro Diesel)
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
120000 Liters Diesel (Euro Diesel) Tuku
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / papan pangiriman: 6. Tuku Diesel (Euro Diesel) kanggo Gunakake ing Kendaraan Sewa sing digunakake ing Direktorat Wilayah lan Tempat Kerja Terkenal Adana, Konya, Iskenderun, Osmaniye, Gaziantep, Karaman, Narli, Yenice, Mersin, Ceyhan, Pozanti
d) Tanggal / Pangiriman: Jumlah bahan bakar sing bakal dijupuk ing kontrak kasebut kira-kira 120.000 (satus ewu ewu) liter lan 12 bakal dijupuk sajrone setaun.
d) Tanggal mula: ing dina 10 sawise mlebu kontrak

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 19.11.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 19
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar