Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spare kanggo Gebze Köseköy Line

Oktober 31 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

GEBZE (KECUALAN) - KÖSEKÖY (KESIMPULAN) PUTRA LINE ING DIPANGGO UNTUK PENDIDIKAN SEM 157 PEN Kanggo SIGNALING AND SISTEM KOMUNIKASI
Direktorat Jenderal TCDD
Tender Registration No: 2019 / 448112

1 - Administrasi:
a) Alamat: Direktorat Umum Railway State Turki Anafartalar Jalan Hippodrome Distrik No: 3 06330 Station / Altindag / ANKARA b) Nomer Telepon lan Faks: 0 (312) 309 05 15 4361 4311 0
Alamat e-mail: satinalma@tcdd.gov.tr

2 - Jeneng lan jumlah barang sing cocog karo tender: Penyediaan Alat-alat Spesies 157 kanggo Gebze (Dikecualikan) -Köseköy (Klebu) Seksi Tandha Tandha lan Sistem Komunikasi

3 - Pengadaan ing ndhuwur wis diwarisake kanthi prosedur tender terbuka kanthi nampa tawaran saka petender domestik lan manca lan dokumen sing dibutuhake kanggo melu tender kasebut nyatakake ing dokumen tender.

4 - Tawaran kudu diajukake utawa ditampa dening 31 / 10 / 2019 menyang Komisi Pengadaan Umum Komisi Pembelian lan Inventoriasi Direktorat Jenderal TCDD.

5 - Dokumen tender bisa dideleng ing Direktorat Pembelian lan Pengendalian Umum TCDD Kantor Cabang (Ruangan 4035). Tender wajib diwajibake tuku dokumen tender lan Direktorat Juru Ukuran Umum Railway State Turki (Ground Floor) 300, kalebu PPN. kasedhiya kanggo ragad.

6 - Bon penawaran bakal diwenehi paling ora 3% saka rega bid.

7 - Tender iki ora tundhuk karo Hukum 4734 lan 4735, kajaba kanggo pranata larangan saka denda lan tendon.

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 31
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar