Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Penyediaan Alat Garing kanggo Sistem Signing lan Sistem Komunikasi Gebze Köseköy

Oktober 22 @ 14: 30 - 15: 30

1TL
Lelang TCDD lan asil tender

Direktorat Jenderal TCDD
Penyediaan Alat Garing kanggo Sistem Signing Line Gebze Köseköy lan Sistem Komunikasi
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha

1.1.
Jeneng: Direktorat Jenderal Railways Negara-negara Turki
Alamat: Jalan Hippodrome Distrik Anafartalar No: 3 06330
Çankaya / Ankara
Nomer telpon: 90 312 309 05 15 / 4371-4311
Nomer faks: 90 312 311 53 05
Alamat email elektronik: satinalma@tcdd.gov.tr
Staff sing relevan
nama-surname-name: Teknisi Mustafa Kalite Bölük, Ümit ARSLAN Branch
Direktur V.
Penender bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a. Jeneng: Gebze (Ngilangi) -Köseköy (Kalebu) bagean Ngatur
Bahan Ganti Pen kanggo Sistem Komunikasi lan Komunikasi
sumber
b. Nomer JCC: 2019 / 443865
c. Jumlah lan jinis: Gebze (Dikecualikan) -Köseköy (Klebu) bagean Isyarat
Bahan Ganti Pen kanggo Sistem Komunikasi lan Komunikasi
Pasokan (Kabeh barang lan jumlah ing Dhaptar Kabutuhan)
Iku nyatakake.)

d. Pengiriman kanggo:
Kanggo Penawaran Domestik: Kalebu loading, momotan, transportasi lan tumpukan, Fasilitas TCDD bakal dikirim menyang Direktur Penyelenggaraan Railway Izmit / alamat IZMIT.
Kanggo penawar manca: loading, unloading, kalebu kapal lan jawab, miturut wewenang diwenehi dening Administration in Direktorat Customs cocog, sawise operasi adat digawa metu dening Customs Brokerage bakal nemtokake Panggonan pungkasan Kontraktor kang delivery kang TCDD Izmit Railway Maintenance Department / Izmit / TURKEY ing alamat dikirim dening contractor bakal.

Informasi liyane:
Artikel 3-Tender Informasi
a. Prosedur tender: Prosedur Tender Terbuka
b. Alamat kanggo tender: Direktorat Umum TCDD Anafartalar Mahallesi
Hippodrome Street No: 3 06330 Altındağ / ANKARA
c. Tanggal tender: 22 / 10 / 2019
d. Waktu tender: 14: 30
e. Panggonan rapat komisi TenderD: Perolehan lan Inventori Umum TCDD
Kamar Rapat Jurusan Kontrol 3. Lantai 4052
kamar no.

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 22
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
1TL
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,
situs web:
https://rayhaber.com

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor