Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Pengadaan Layanan transportasi Personnel 2020 Taun

10/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan transportasi personel 2020 Tahun
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY STATE GENERAL DIRECTORATE (TCDD) SIVAS BETON TRAVERS FACTORY DIRECTORATE

MANAJEMEN LAYANAN LAYANAN TRADSPANG 2020 YEAR PERMEHONAN Pengadaan barang-barang bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 saka Hukum Pengadaan Umum Nomor 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 586250
1 Administrasi
a) Alamat: Ankara Boulevard NO: 31 58190 DANISMENTGAZI SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462270316 - 3462270787
c) Alamat e-mail: svsbtf@hotmail.com
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
12 durasi wulan 5616 ekspedisi Layanan personel Pabrik
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD SİVAS CONCRETE TRAVERS FACTORY DIRECTORATE
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: Ankara Road No 31 SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 10.12.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
10 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas 58000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway