Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: TCDD Afyonkarahisar Worker accommodation Center Produksi Pangan lan Layanan Distribusi

Oktober 24 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD Afyonkarahisar Worker accommodation Center produksi panganan lan distribusi
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 7. REGIONAL DIRECTORATE PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

TCDD Afyonkarahisar Worker accommodation Center perolehan produksi produksi lan layanan distribusi bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pariwisata Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 459986
1 Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Ora: 2 / 1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 2722137621 - 2722141943
c) Alamat e-mail: 7bolgesinalinalavkokontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Tanggal 01.01.2020-31.12.2020 antarane personel 1 lan dina 14 ing dina minggu, 252 dina Sabtu, 51 dina Sabtu lan total mangan 303 bakal dipangan ing setaun. (kalebu materi)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD Afyonkarahisar Worker Accommodation Centre
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 24.10.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 24
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor