Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan sewa mobil karo personel Teknis lan Pemandu

12/12/2019 @ 14:30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Teknis Sewa Pengetahuan lan Sopir
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 7. REGIONAL DIRECTORATE PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Perolehan personel teknis lan layanan sewa kendaraan sing cocog kanggo tumindak ngetrenake kerja ing wilayah tanggung jawab TIPD 7 Direktorat Wilayah kudu ditindakake kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 582551
1 Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Ora: 2 / 1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 2722137621 - 2722141943
c) Alamat e-mail: 7bolgesinalinalavkokontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
02.01.2020-31.12.2022 tanggal saka 3 yaiku tuku personel teknis sing berkualitas lan layanan sewa mobil driver 7 kanggo nindakake layanan kanggo expropriation kerja ing wilayah tanggung jawab 1.Regional Direktorat kanggo wektu taun.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD 7. Direktorat Daerah. (Tanah lan kantor)
c) Wektu: Tanggal wiwitan 02.01.2020, tanggal completion work 31.12.2022

3- Tender
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 12.12.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
12 / 12 / 2019
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway