Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Recruitment of Ship Man and Person Clerk

April 14 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

ferry van van

Rekrutmen Kapal Ship lan Anggota Cimician
REPUBLIK OF TURKEY GENERAL DIRECTORATE OF STATE MANAGEMENT NEGARA (TCDD) VANGÖLÜ FERİBOT ADMINISTRASI USAHA

JAWATANKUASA TOTAL 83/14/97/01/05/2020/31 PITIK ING OWN / 12/2022/32/4734/19/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX KOMPOH DENGAN PELANGGAN PELANGGANAN PELANGGANAN PELANCONGAN Bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka miturut artikel saka Undang-undang Pengadaan Umum nomer nomer. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 128025
1 Administrasi
a) Alamat: KALE MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 TATVAN / BITLIS
b) Telpon lan nomor fax: 4348278040 - 4348278043
c) Alamat e-mail: feribot1313@gmail.com
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Peralatan kanggo TCDD VANGÖLÜ Ferry MANAGEMENT TO THE TRAIN FERİDE 83 operasi SHIP ing wong karo TATVAN-Van gangway 14 CIMAC karo kumulatif 97 buruh personel 01/05 / 2020-31 / 12/2022 dianakaké antarane 32 mundhut barang utowo jasa layanan (telung puluh loro) MONTH
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TCDD VANGÖLÜ FERİBOT DIRECTORATE
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.05.2020, tanggal completion work 31.12.2022

3- Tender
a) Papan konstruksi: TCDD VANGÖLÜ FERİBOT MÜDÜRLÜĞÜ KALE MAHALLESİ AHLAT YOLU CAD. 50 13200 - TATVAN / BİTLİS
b) Tanggal lan wektu: 14.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 14
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway