Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: baris Ankara-Istanbul 2. Penyediaan Alat ganti kanggo Pemotongan Garis Tahap

Oktober 21 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Direktorat Jenderal TCDD
Rute Ankara-Istanbul mlaku saka 2. Penyediaan Alat ganti kanggo Pemotongan Garis Tahap
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha

1.1.
Jeneng: Direktorat Jenderal Railways Negara-negara Turki
Alamat: Anafartalar Quarter Hippodrome Street
Ora: 3 Gar / Altındağ / ANKARA
Nomer telpon: 90 312 309 05 15 / 4351-4311
Nomer faks: 90 312 311 53 05
Alamat email elektronik: satinalma@tcdd.gov.tr
Jeneng lan jeneng personel sing gegandhengan: Pegawai ERDEM Uğuru, uthuk Manager Cabang ARSLAN
Penender bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a. Jeneng: rute Ankara-Istanbul 2. 29 kanggo Line (Köseköy-İnönü) Motong Garis
Bahan Bahan Ganti Pen
b. Nomer JCC: 2019 / 443079
c. Jumlah lan jinis: Rute Ankara-Istanbul 2. 29 kanggo Line (Köseköy-İnönü) Motong Garis
Bahan Bahan Ganti Pen
(Kabeh barang lan jumlah dituduhake ing Dhaptar Requirence.)
d. Pengiriman kanggo:
Kanggo Bidders domestik: Loading, unloading, transportation and stowage, kalebu Dirjen Direktorat Jenderal Dirjen TCDD Behiçbey Home Supply Centre / Ankara utawa YHT Direktorat Regional / Ankara bakal dikirim menyang alamat.
Kanggo Bidders: Kalebu kalebu loading, unloading, transportasi lan numpuk, Direktorat Bea Cukai Pabean Pabean bakal netepake kantor Pabean Kontraktor miturut dokumentasi wewenang sing diwenehake dening Contracting Entity. bakal dikirim dening kontraktor.

Informasi liyane:

Artikel 3-Tender Informasi
a. Prosedur tender: Prosedur Tender Terbuka
b. Alamat tender bakal rampung: Direktorat Jenderal TCDD Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Gar / Altindag / ANKARA
c. Tanggal tender: 21 / 10 / 2019
d. Waktu tender: 10: 00
e. Panggonan rapat komisi Tender: TCDD Operasi Purchasing lan Stock Control Department Déwan Kontrak 3. Lantai 4052 no.

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 21
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor