Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Tata Slope ing Ankara Kayseri Line 22 Zat Direktorat DB

Februari 18 @ 10: 30 - 11: 30

TL1

pengumuman tender ankara kayseri line db direktur babagan katresnan

Susunan slope ing wilayah Ankara Kayseri Line 22 Direktorat DB
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 2. LAYANAN PURCHASING REGIONAL DIRECTORATE

ANKARA KAYSERİ LINE 22 DIETEKTOR KANGGO ING DIREKORATE DARI DB. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 61693
1 Administrasi
a) Alamat: Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA on Anadolu Boulevard
b) Telpon lan nomor fax: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat e-mail: 2.bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
55.000,00 m3 Penggalian Cleavage lan nggunakake kabeh jinis lan latar (Kalebu Pengangkutan)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Papan konstruksi: ANKARA KAYSERI LINE 22 DB MINAT BENTUK
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 210 (rong atus sepuluh) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Papan: TCDD 2. JAWATANKUASA KOMUNITAS TENDER KABUPATEN REHEBEY / ANKARA
b) Tanggal lan wektu: 18.02.2020 - 10: 30

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 18
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Behiçbey Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway