Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Jalur Ankara Kayseri Km: 43 + 600'da Overpass Railway

November 19 @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'de Railway Overpass
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 2. LAYANAN PURCHASING REGIONAL DIRECTORATE

ANKARA - KAYSERİ LINE KM: 43 + 600 (RAILWAY) Konsep PEMBANGUNAN PEDESTRIAN bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 538727
1 Administrasi
a) Alamat: Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA on Anadolu Boulevard
b) Telpon lan nomor fax: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat e-mail: 2.bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pasokan lan Tenaga Kerja Ø 35,8 - Ø 14 mm Baja Ribbed tebal (kalebu transportasi) lan karya liya kanggo konkrit 32 ton
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: ANKARA
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 150 (seratus lima puluh) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 2.
b) Tanggal lan wektu: 19.11.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 19
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Behiçbey Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar