Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Gedung Stasiun Akhisar lan Olahraga

17/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Gedung Stasiun Akhisar lan Olahraga
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

3 REGIONAL DIRECTORATE NEW AKHİSAR GAR PEMBANGUNAN lan KONSUS PEMBANGUNAN ASSOCIATION Karya konstruksi bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka miturut Artikel 4734 UU Pengadaan Umum Public Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 567053
1 Administrasi
a) Alamat: ATATÜRK CADDESI 121 / A ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telpon lan nomor fax: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
bangunan stasiun beton sing dikuatake kanthi area lanskap (lantai bawah tanah + lantai + mezzanine + lantai 750)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Papan: Akhisar / Manisa
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 330 (telung atus telung puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 3. CADANGAN DIRECTORATE ATATÜRK CAD. NO: 121 / A ALSANCAK / IZMIR
b) Tanggal lan wektu: 17.12.2019 - 14: 00

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
17 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway