Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Pakaryan Pangan lan Distribusi saka Pusat Perumahan Pekerja Haydarpaşa

Februari 18 @ 11: 00 - 12: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

TCDD 1
Work Production and Distribution Work of Haydarpaşa Center Subsidiary Worker
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 1. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: 3 4 HARTHAVAŞ - KADIKÖY / ISTANBUL
c) Nomer telpon: 2163378214
d) Nomer faks: 2163378214
d) (Interval: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 27 md.)
e) Jeneng, jeneng kulawarga lan judhul sing gegandhengan: CAHİT TOPALOĞLU - TENDER TABLE
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
2.1. Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: Nggawe Pangan, Distribusi lan Layanan Liyane saka Pusat Pekerjaan Haydarpaşa.
b) Quantity and type:
Pakaryan kanggo nindakake panganan, distribusi lan layanan sampingan liyane (200 wong saben dinane) ing Pusat Pekerjaan Haydarpaşa saka 01.03.2020 nganti 31.12.2020 (211 dina kerja, 42.200 dhaharan).

Informasi rinci dilampirake karo spesifikasi administratif.
c) Lokasi: 1st District District-Haydarpaşa Workstation Center
ç) Link iki ditinggalake kosong.
Pasal 3 - Tender lan tunduk kanggo pengajuan
3.1.
a) Nomor registrasi Tender: 2020 / 39544
b) Prosedur tender: Tender mbukak.
c) Alamat usulan: TCDD 1 Kantor Kantor Komisi Biro Kantor 3. Kamar Lantai ora: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
ç) Alamat tender saka tender: TCDD 1.Rekomendasi Direktorat Komisi Kantor Bangunan 3. Kamar Lantai no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
d) Tanggal Tender: 18.02.2020
e) Tender wektu: 11: 00
f) Panggonan komisi tender: TCDD Enterprise 1. Gedung Kantor Wilayah 3.Kat Kamar no: 315 Haydarpaşa / İSTANBUL

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 18
jam:
11: 00 - 12: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway