Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Pengukuhan Tunnel 1 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice

Oktober 14 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Nguatake Tunnel 1 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice
TCDD ADANA 6. REGIONAL DIRECTORATE

Pakaryan Tunnel 1 Tunnel Stasiun Ulukışla-Yenice bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Public no. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 467201
1 Administrasi
a) Jeneng: TCDD ADANA 6. KABUPATEN KABUPATEN
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Nguatake Tunnel No: 1 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
592,00 MT. INJECTION HOLE DRILLING, 392,108 TON INJECTION, 3.342,5 M2 GYPSUM PLASTERING
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / Panggonan Kiriman: Antarane STATIS SILVER-ÇİFTEHAN
d) Tanggal / tanggal pengiriman: 90 (sangang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 14.10.2019 - 10: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-tenders bakal dibukak): TCDD 6. Rapat Kerja Direktorat Daerah SALUNEL AKAN DITAMPANGKAN Lantai: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 14
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor