Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Pengukuhan Tunnel 37 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice

Oktober 16 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Nguatake Tunnel 37 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice
TCDD ADANA 6. REGIONAL DIRECTORATE

Pakaryan Tunnel 37 Tunnel Stasiun Ulukışla-Yenice bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Public no. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 467248
1 Administrasi
a) Jeneng: TCDD ADANA 6. KABUPATEN KABUPATEN
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Nguatake Tunnel No: 37 Antarane Stasiun Ulukışla-Yenice
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
224,00 Mt. Bolongan Bolongan injeksi, Injeksi Ton 148,365, 1.312,500 M2 Plaster Gypsum, 437,500 M3 Dibungkus Pengisi Batu, 262,500 M3
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman: Karaisalıbucağı-Durak İst. antarane
d) Tanggal / wektu kiriman: 30 (telung puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 16.10.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor