Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Köseköy Station Logistics Warehouse Area CCTV instalasi Sistem Keamanan Kamera

12/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Köseköy Station Logistics Warehouse Area Cctv Camera Security Instalasi
REPUBLIK JAMINAN TURKEY GENERAL RAILWAYS NEGERI (TCDD) 1. PEMBUKSAN KABUPATEN DAN KONTROL KONTROL STOK

Köseköy Station Logistics Warehouse Area Cctv Camera Security System Instalasi Kerja Konstruksi Konstruksi bakal diwenehake karo prosedur tender terbuka miturut Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Public 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 587675
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Köseköy Station Logistics Warehouse Area CCTV Camera Security System Instalasi Unit Unit Harga Sebut Harga Jadwal sing ditemtokake karo karya Konstruksi 30 Pen.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Wilayah 1 Wilayah Köseköy Station Logistics Warehouse
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 120 (satus lan puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD 1. Kantor Komisi Direktorat Daerah Tingkat II 3. Kamar Lantai ora: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 12.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

ajang

TCDD Haydarpaşa 1st Direktorat Wilayah Istanbul
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway