Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Yenikapı-Atatürk Bandhara Tingkat Dhuwur Jalur Bandhara Bandhara Tingkat Kapabilitas Konstruksi

03/12/2019 @ 10:00 - 11: 00

TL1
metro istanbul

Yenikapı-Atatürk Bandhara Bandhara Tingkat Dhuwur Jalur Sepur Ningkatake Karya Pembinaan
METRO ISTANBUL INDUSTRY LAN PERDAGANGAN INC.

YENİKAPI-ATATÜRK AIRPORT METRO LINE LINE VENUE INCREASE, TANPA PEMBANGUNAN KONSTRUKSI FINE KONSTRUKSI Konstruksi bakal dianugerahi dening prosedur tender terbuka kanthi pasal 4734 Hukum Pengadaan Umum Nomor 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 520781
1 Administrasi
a) Alamat: YAVUZ SELİM MAH. METRO SK. NO: 3 34220 ESENLER / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2125689970 - 2125688900
c) Alamat e-mail: info@metro.istanbul
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jinis lan jumlahe: Garis M1 yaiku penyambungan platform ing stasiun level, tembok 1700m2, karya lan lantai cat 15000, langit-langit lan karya konstruksi liyane sing kedadeyan amarga karya ekstensi iki rampung sesuai karo spesifikasi.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Yenikapı - Atatürk Airport Light Metro Line
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 100 (atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: Yavuz Selim Mah. Metro Sk. Ora: Dewan Rapat Gedung Direktorat 3 34220 sing dumunung ing Esenler-İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 03.12.2019 - 10: 00

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

ajang

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim District Metro Street Ora: 3 Esenler / ISTANBUL
Esenler / ISTANBUL, ISTANBUL 34220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 212 568 99 70
situs web:
https://www.metro.istanbul

Panelusuran News Railway