Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Perangkat Lunak lan Dhukungan

November 11 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan lan Layanan Dhukungan
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Pangopènan Bakım, Diposaken, Dhukungan lan Operasi Layanan Sistem lan Jaringan bakal ditindakake liwat prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Umum Public no. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 505753
1 Administrasi
a) Sandi: UMUM DIREKTORATE DIRECTORATE GENERAL OF OPERATING RAILWAY STATE (TCDD)
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom No: 3 06050 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telepon lan nomor fax: 3123090515 / 4771 - 3123115305
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Pangopènan Bakım, Layanan Diposaken, Dhukungan lan Operasi Sistem Produk lan Produk
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Unit 1, Maintenance, Repair, Support, lan Layanan Operasi kanggo Produk lan Sistem Produk
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / Pangiriman: • Pangopènan, Dhukungan lan Operasi Operasi: Direktorat Umum TCDD, Pusat Pemulihan Bencana, Pusat Markas Daerah, Direktorat Manajemen İzmir, kabeh stasiun ing rute YHT
d) Tanggal / tanggal pengiriman: 12 (rolas) sasi saka tanggal wiwitan karya
d) Tanggal wiwitan karya: Ing dina 2 diwiwiti saka tanggal tandha kontrak.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 11.11.2019 - 10: 00
b) Ruang rapat saka komisi tender (alamat kanggo e-bids sing bakal dibuka): Direktorat Jenderal TCDD Direktorat Jenderal Purchasing and Stock Control Department Meeting Room 3. Lantai 4052 Kamar

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 11
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar