Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Sistem Teknologi Informasi Layanan Maintenance lan Layanan Diposaken

10/12/2019 @ 10:00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Sistem Teknologi Informasi Layanan Maintenance lan Layanan Diposaken
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Sistem Informasi Teknologi Informasi Layanan Penyelenggaraan Sebagian Pengadaan layanan kudu diwenehake sesuai karo 4734 Artikel 19 UU Pengadaan Awam Nomer XNUMX lan tenders bakal ditampa liwat EKAP mung ing lingkungan elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 621772
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Karya Negara (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Sistem Teknologi Informasi Layanan Maintenance lan Layanan Diposaken
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
12 Sistem Teknologi Informasi Saben wulan Layanan Maintenance lan Diposaken
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman: Adana, Gaziantep, Iskenderun, K. Maras, Narli, Karaman, Dortyol, Erzin, Nurdag, Turkoglu, Nizip, Karkarmis, Sehitkamil, Pozanti, Karaisali, Incirlik, Ceyhan, Saricam, Konya, Eregli, Çumra, Ayrancı, Mersin, Yenice, Tarsus, Mardin, Nusaybin, Şenyurt, Ulukışla, Osmaniye, Bahçe, Fevzipaşa, Toprakkale, Ceylanpınarı, Akçakale, Suruç
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 10.12.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
10 / 12 / 2019
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway