Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Notice Pengadaan: Spring clamp bakal dituku

Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

TCDD Afyon Concrete Traverse Factory
Kanggo tuku Spring Clamp
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Jeneng: Direktur Pabrik Turu Konkrit TCDD Afyon.
AFYONKARAHİSAR
b) Alamat: Ali Çetinkaya Mah. Marshal Fevzi Cakmak Boulevard No: 5 03040
Markas AFYONKARAHİSAR
c) Nomer telpon: 0 272 213 76 21 / 4147-4197
d) Nomer faks: 0 272 214 57 05
e) alamat e-mail: afyonbetontravers@tcdd.gov.tr
f) Jeneng kulawarga / judhul saka personel: Erdoğan MUTLU - Pabrik Grp. Pemangku Direktur
1.2. Tenderers, informasi kontak saka alamat lan nomer kasebut ing ndhuwur
kanthi nyedhiyakake.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: Pakaryan tuku Clamp Spring
b) Nomer pendaftaran JCC: 2020 / 13058
c) Quantity and type: 49.000 pcs Spring Clamp
d) Panggonan pangiriman :: TCDD Afyon Concrete Travers Fab. Müd- AFYONKARAHİSAR
bakal dikirim menyang.
e) Informasi liyane: …….
Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender
b) Alamat Tender: TCDD Afyon Beton Travers Fab. Direktorat-Marshal
Fevzi Çakmak Boulevard NO: 5 03040- AFYONKARAHİSAR
c) Tanggal Tender: 28 / 01 / 2020
d) Tender wektu: 10: 30
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD Afyon Concrete Travers Fabrikası Müd. Ruang rapat
AFYONKARAHİSAR

yayli_kiskac_teknik_sartn munggah-2020-13058

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Januari 28
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway