Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Ulukışla Boğazköprü Line Km 88 + 150 Over Construction konstruksi

Oktober 22 @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Ulukışla Boğazköprü Line Km 88 + 150 Overpass Construction Work
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 2. LAYANAN PURCHASING REGIONAL DIRECTORATE

ULUKIŞLA - BOĞAZKÖPRÜ LINE KM 88 + KARYA KOMPEKSI PEMBANGUNAN 150 Karya konstruksi bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 429640
1 Administrasi
a) Alamat: Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA on Anadolu Boulevard
b) Telpon lan nomor fax: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat e-mail: 2.bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
19245 m3 Bekalan backfill, nglebokake lan kompak kanggo pembanding bumi (kalebu transportasi) lan karya liyane
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: NIGDE
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 2.
b) Tanggal lan wektu: 22.10.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 22
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Behiçbey Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor