Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Topkapı Tram Station Steel konstruksi lan Konstruksi tangga lan Landscaping

November 28 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
metro istanbul

Topkapı Tram Station Konstruksi baja lan Pabrik Stair lan Landscaping
METRO ISTANBUL INDUSTRY LAN PERDAGANGAN INC.

Stasiun Pembinaan Stadion Tramway Topkapı T1 bakal digunakake ing prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 553954
1 Administrasi
a) Alamat: YAVUZ SELİM MAH. METRO SK. NO: 3 34220 ESENLER / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2125689970 - 2125688900
c) Alamat e-mail: info@metro.istanbul
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Kira-kira 20.000 Kg baja kerja konstruksi.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Istanbul; Stasiun Topkapi Line Tram Line T1
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 75 (pitung puluh lima) dina tanggalan saka tanggal pangiriman.

3- Tender
a) Panggonan: Yavuz Selim Mah. Metro Street Ora: 3, 34220 Esenler / ISTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 28.11.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

organizer

Metro Istanbul
telpon:
+ 90 212 568 99 70
E-mail:
info@metro.istanbul
situs web:
https://www.metro.istanbul

ajang

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim District Metro Street Ora: 3 Esenler / ISTANBUL
Esenler / ISTANBUL, ISTANBUL 34220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 212 568 99 70
situs web:
https://www.metro.istanbul

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar