Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: TCDD İzmir Port Quay lan Pengisi Backfill

Oktober 16 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD İzmir Port Quay lan Pengisi Backfill
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

TCDD İzmir Port 22-23 Jumlah Docks lan Pengisi Backfill Antarane Docks 127 Konstruksi bakal ditrapake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 422911
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD GENERAL Direktorat tuku BUSINESS lan Inventory Control Department Hippodrome Anafartalar Caddesi No Quarter: 3 06340 Anafartalar Mah. ALTINDAĞ / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3123090515 / 4171 - 3123115305
c) Alamat e-mail: satinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
TCDD İzmir Port 127 mt lan jumlahe barang kerja sing dituduhake ing bagan tawaran rega unit kanggo papan dok lan produk latar mburi.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: İzmir
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 450 (sekawan atus lima puluh) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Place: TCDD Umum Direktorat Konferensi Hall (1 Floor) Hippodrome Caddesi No:. 3 06330 Gar-Çankaya / Ankara
b) Tanggal lan wektu: 16.10.2019 - 10: 00

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Direktorat Jenderal Dirjen Direktorat Jenderal Purchasing and Stock Control Department Room (Kamar 3.kat 4052)
Ankara, Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor