Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Instalasi Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Sinyal, Energi lan Serat Optik Sistem Transmisi

November 19 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal Line, Signal, Energi lan Serep Optik System Instalasi
GENERAL DIRECTORATE REPUBLIC OF TURKEY

Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Signal, Energy and Fiber Optic Laying and Transmission Systems worksasi bakal diwenehake nganggo prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Public 19, lan tawaran bakal ditampa mung liwat EKAP. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 469865
1 Administrasi
a) Sandi: UMUM DIREKTORATE REPUBLIC OF TURKEY
b) Alamat: TCDD GENERAL Direktorat tuku BUSINESS lan Inventory Control Department Hippodrome Anafartalar Caddesi No Quarter: 3 06340 ALTINDAĞ / Ankara
c) Telepon lan nomor fax: 3123090515 / 4351-4311 - 3123115305
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Komunikasi Line Tecer-Karagöl-Kangal, Signal, Energi lan Serat Sistem Pangiriman Optik lan Transmission
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Sistem Komunikasi, Sinyal, Energi lan Serat Optik lan Instalasi Instalasi menyang Seksi Garis Tecer-Karagöl-Kangal Jumlah lan jinis pen 45 sing kalebu ing lampiran kalebu ing karya konstruksi.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / Pangiriman: Tecer-Karagöl-Kangal (Old Line)
d) Tanggal / wektu pangiriman: 540 (limang atus patang puluh dina) tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 19.11.2019 - 10: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD Direktorat Umum Pembelian lan Ruangan Rapat Dinas Jurusan 3.kat 4052 no.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 19
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , , , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar