Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Penggantian Insulattor Kaca Antarane Stasiun Mamure Fevzipaşa kanthi Silicone Insulator

November 27 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Penggantian Penebat Kaca Antarane Stasiun Mamure Fevzipaşa karo Silikon Insulator
TCDD ADANA 6. REGIONAL DIRECTORATE

Penggantian Penebat Kaca Antarane Mamure lan Fevzipaşa Stasiun konstruksi Silicone Insulator bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Umum Public 19 lan tenders bakal ditampa liwat EKAP mung sacara elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 548184
1 Administrasi
a) Jeneng: TCDD ADANA 6. KABUPATEN KABUPATEN
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Penggantian Insulattor Kaca Antarane Stasiun Mamure lan Fevzipaşa kanthi Silicone Insulator
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
1100 Piece Silicone Console Insulator Panggantos
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman / pangiriman: Osmaniye
d) Tanggal / Tanggal pengiriman: 120 (satus rong puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 27.11.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 27
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar