Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Ngapikake Lintasan Tingkat ing Talat Malatya Diyarbakır

Februari 18 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

Ngapikake Lintasan Tataran ing Line Malatya Diyarbakır
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Pakaryan konstruksi 20 Lintasan Tingkat ing Malatya Diyarbakır Line bakal diwenehake kanthi mbukak tender miturut artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 10467
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06340 Hacı Bayram Mah. ALTINDAĞ / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3125204361 - 3125206211
c) Alamat e-mail: satinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
20 Tingkat Lintingan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Papan: Malatya - Garis Diyarbakır
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 120 (satus lan puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Papan: Konferensi Dewan Dirjen TCDD
b) Tanggal lan wektu: 18.02.2020 - 10: 00

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 18
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway